Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και ανακατεύουμε.

 

  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά το μέλι και το ταχίνι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι αμυγδάλου και ζυμώνουμε ώστε να αποκτήσουμε ζύμη μαλακή.

 

  • Κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος μικρού καρυδιού. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα έτσι ώστε να έχουν αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο γιατί κατά το ψήσιμο θα απλωθούν. Τα πατάμε ελαφρά με ένα πιρούνι και ρίχνουμε από πάνω τους μικρή ποσότητα από τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.

 

  • Τα Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10 – 12 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τ’ αφήνουμε να κρυώσουν.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών