Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ ή σε μούλτι. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα σε μία φόρμα πιέζοντας με τα δάχτυλα.

Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα, τη κρέμα γάλακτος και το λιωμένο ζελέ ανανά (αφού πρώτα κρυώσει λίγο) και χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια πηχτή κρέμα.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Αφού παγώσει καλά ή λίγο πριν σερβίρουμε το cheesecake απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα με απαλές κινήσεις.

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών