Εκτέλεση

  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αν θέλουμε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Μόλις αρχίσει να κρυώνει και λίγο – λίγο να παγώνει τη ρίχνουμε στις φόρμες και περιμένουμε να πήξει καλά. Για πιο γρήγορα τις τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.

 

  • Ξεφορμάρουμε τις καρδιές και τις στολίζουμε αναλόγως με τι έχουμε στο σπίτι και τις μας αρέσει, φάζοντας τη φαντασία μας!…

 

  • Έτοιμες  να τις προσφέρουμε με αγάπη και να τις απολαύσουμε!!!
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών