Skip to content
Υλικά
- 250 γραμ. σοκολάτα με στέβια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο
- φόρμες σε σχήμα καρδιάς
- 1/2 φλιτζ. του τσαγιού ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα (προαιρετικά)
- για στόλισμα… βάζουμε τη φαντασία μας…
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αν θέλουμε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Μόλις αρχίσει να κρυώνει και λίγο – λίγο να παγώνει τη ρίχνουμε στις φόρμες και περιμένουμε να πήξει καλά. Για πιο γρήγορα τις τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.
- Ξεφορμάρουμε τις καρδιές και τις στολίζουμε αναλόγως με τι έχουμε στο σπίτι και τις μας αρέσει, φάζοντας τη φαντασία μας!…
- Έτοιμες να τις προσφέρουμε με αγάπη και να τις απολαύσουμε!!!