Καρδιές σοκολάτα στέβια

14 Φεβρουαρίου 2019

Υλικά

  • 250 γραμ. σοκολάτα με στέβια
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο
  • φόρμες σε σχήμα καρδιάς
  • 1/2 φλιτζ. του τσαγιού ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα (προαιρετικά)
  • για στόλισμα… βάζουμε τη φαντασία μας…

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αν θέλουμε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Μόλις αρχίσει να κρυώνει και λίγο – λίγο να παγώνει τη ρίχνουμε στις φόρμες και περιμένουμε να πήξει καλά. Για πιο γρήγορα τις τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.

 

  • Ξεφορμάρουμε τις καρδιές και τις στολίζουμε αναλόγως με τι έχουμε στο σπίτι και τις μας αρέσει, φάζοντας τη φαντασία μας!…

 

  • Έτοιμες  να τις προσφέρουμε με αγάπη και να τις απολαύσουμε!!!
φωτογραφία οδηγιών
φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.