Εκτέλεση
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη κρύα, το κακάο, το λικέρ ή κονιάκ και τη σοκολάτα γάλακτος λιωμένη. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα, το απλώνουμε σε φόρμα με σχήμα καρδιά αφού πρώτα στρώσουμε από κάτω μεμβράνη έτσι ώστε να προεξέχουν οι άκρες, για διευκόλυνση στο ξεφορμάρισμα. Πιέζουμε το μείγμα με μια σπάτουλα να απλωθεί ομοιόμορφα. Τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Ετοιμάζουμε τη σοκολάτα για την επικάλυψη
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι, το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και πριν πάρει βράση, βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε στην καυτή κρέμα τη σοκολάτα. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει ώστε να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. Ενώ ανακατεύουμε προσθέτουμε και το βούτυρο. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Ξεφορμάρουμε την καρδιά την τοποθετούμε σε πιατέλα και μόλις κρυώσει το μείγμα σοκολάτας επικαλύπτουμε την καρδιά. Βάζουμε τη φαντασία μας για την διακόσμηση της και είναι έτοιμη!!!