Εκτέλεση

  • Κριθαράκι ολικής με λαχανικά!… Υγιεινό, εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και πολύ γευστικό!!! Ένα κυρίως πιάτο που θα λατρέψουν όλοι… και με λίγη φέτα τέλειος συνδυασμός!!! Απολαύστε το!!!

 

  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το βάζουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά και μετά ρίχνουμε τις πιπεριές και το καρότο. Ανακατεύουμε, σοτάρουμε λίγο ακόμα ακόμα και προσθέτουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα μυρωδικά και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί με τα λαχανικά μέχρι να σωθούν τα υγρά από τις ντομάτες και γίνουν πηχτή σάλτσα.

 

  • Προσθέτουμε το ζεστό νερό και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει 12 – 14 λεπτά περίπου ή σύμφωνα με την ένδειξη  χρόνου της συσκευασίας.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών