Εκτέλεση

  • Χτυπάμε το βούτυρο, προσθέτουμε σιγά – σιγά τη ζάχαρη, τη βανίλια, τα αυγά ένα – ένα και στο τέλος το αλεύρι. Στρώνουμε λαδόχαρτο σε μια φόρμα, βουτυρώνουμε και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα με μία σπάτουλα.

 

  • Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα τοποθετούμε από πάνω σε σειρές. Τα πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη, την κανέλα, τα αμύγδαλα και ψήνουμε τη μηλόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο 30 λεπτά περίπου ή ανάλογα με το φούρνο μας στους 180 βαθμούς C.

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: