Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά, από το αλεύρι ρίχνουμε πρώτα μόνο τις 2 κ.σ. Το μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ ρευστό… οπότε αν χρειαστεί προσθέτουμε και την το υπόλοιπο αλεύρι ή και περισσότερο…

 

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και το βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα, βοηθάμε με το άλλο χέρι να σχηματιστούν οι κεφτέδες και τους ρίχνουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν 2 έως 3 λεπτά από κάθε πλευρά με προσοχή να μην τους κάψουμε. Αν χρειαστεί χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το περιττό λάδι. Έτοιμοι να τους απολαύσουμε!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών