Εκτέλεση

  • Είναι τα αγαπημένα μας… Υγιεινά μπισκότα με αλεύρι και ταχίνι ολικής, χωρίς ζάχαρη. Νηστίσιμα και εύκολα με λίγα υλικά!!!

 

  • Αναμειγνύουμε τα άλευρα μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε μία λεκάνη. Κάνουμε μία λακούβα αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το μέλι, το ταχίνι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και την βανίλια. Ανακατεύουμε τα υλικά πολύ καλά και τα ενσωματώνουμε λίγο – λίγο στο αλεύρι.

 

  • Ζυμώνουμε απαλά μέχρι να σχηματιστεί ζύμη μαλακή που δεν θα κολλάει στα χέρια μας. Πλάθουμε μπισκότα σχηματίζοντας μικρά μπαλάκια τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και με τη βάση ενός ποτηριού τα πατάμε για να απλώσουν. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Τα βγάζουμε από το φούρνο τ΄ αφήνουμε λίγα λεπτά στο ταψί και μετά τα βάζουμε σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν! Έτοιμα να τα απολαύσουμε!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

Μοιράσου: