Εκτέλεση

  • Κοσκινίζουμε αλεύρι και μπέικιν πάουντερ μαζί σε μία λεκάνη. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και λίγο – λίγο το νερό και ζυμώνουμε μέχρι ή ζύμη να γίνει μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια. Τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε χοντρά φύλλα. Στο ένα σκορπάμε τις λιαστές ντομάτες και το βασιλικό και στο άλλο τις ελιές.

 

  • Διπλώνουμε σε ρολά, τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα χαράζουμε με ένα μαχαίρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς C για 30΄- 40΄ περίπου μέχρι να ροδίσουν.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών