Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρεμμύδι, και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, αλάτι και πιπέρι ανακατεύοντας κατά διαστήματα για 3 – 4 λεπτά περίπου.
- Ρίχνουμε τώρα το ρύζι και ανακατεύουμε. Σε 2 λεπτά προσθέτουμε 1 φλιτζ. από το ζωμό ανακατεύοντας συχνά και μόλις αποροφηθεί προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 30 λεπτά περίπου μέχρι να βράσει το ρύζι και απορροφηθεί όλος ο ζωμός. Στο τέλος προσθέτουμε και τα φιστίκια χοντροκομμένα.