Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν πάουντερ, κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη. Ανακατεύουμε με πιρούνι και στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή και να πλάθεται εύκολα. Αν κολλάει στα χέρια μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι, ενώ αν είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο γάλα.

 

 

Ανοίγουμε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα, στρώνουμε το ζαμπόν, από πάνω το τυρί και διπλώνουμε έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μακρόστενο ρολό.

 

 

Κόβουμε με ένα μαχαίρι κομμάτια, ώστε να έχουμε μικρές ροδέλες πάχους 1 εκ. περίπου.

 

 

Αραδιάζουμε τις ροδέλες σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ελαφρώς λαδωμένο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς C για 12 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: