Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις φέτες σολομού και τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπερώνουμε, λαδώνουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά. Γυρίζουμε το σολομό από την άλλη πλευρά, ρίχνουμε πάνω σε κάθε φέτα  ψίχα ψωμιού και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Ψήνουμε άλλα 15 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει ο σολομός και να γίνει τραγανή η ψίχα. Στολίζουμε με φέτες λεμονιού και σερβίρουμε με βραστά λαχανικά ή με δροσερή σαλάτα.

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: