Εκτέλεση

  • Βράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας .

 

  • Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε την καπνιστή γαλοπούλα σοτάρουμε λίγα λεπτά και προσθέτουμε το μπρόκολο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το γάλα και το μισό τυρί. Ανακατεύουμε και σε 2 λεπτά αφού λιώσει το τυρί κλείνουμε τη φωτιά.

 

  • Στραγγίζουμε το σπαγγέτι και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε απαλά, μοιράζουμε στα πιάτα, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και σερβίρουμε.

 

φωτογραφία οδηγιών