Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ταχίνι με το μέλι και τα καρύδια. Ανακατεύουμε καλά. Αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό και δυσκολεύει στο ανακάτεμα,προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό για να το αραιώσουμε, να γίνει πηχτός χυλός.
- Κόβουμε τα φύλλα κατά μήκος σε λωρίδες 6-7 εκατοστά φάρδος περίπου (ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να έχουν τα ταχινοπιτάκια. Τις σκεπάζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα για να μη στεγνώσουν και ξεραθούν.
- Παίρνουμε μία – μία τις λωρίδες και τις λαδώνουμε ελαφρά. Στη μια άκρη βάζουμε ένα κουταλάκι από τη γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος ελαφρώς λαδωμένο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 – 180 βαθμούς Κελσίου για 15΄ περίπου μέχρι να ροδίσουν.