Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μία λακκούβα στο κέντρο και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το αυγό και τα τυριά. Ανακατεύουμε και αρχίζουμε να ζυμώνουμε ρίχνοντας λίγο – λίγο νερό, μέχρι να αποκτήσουμε μαλακή ζύμη και να μη κολλάει στα χέρια.
- Πλάθουμε μπαστουνάκια πάχους ενός εκατοστού και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι ή μαυροκούκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 έως 25 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο μας, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.