Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν. Ανοίγουμε στο κέντρο μια λακκούβα και προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά και το ελαιόλαδο.  Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι όλα τα υλικά θα ενωθούν.
Ρίχνουμε τα διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα και τη φέτα κομμένη (τριμμένη) με τα χέρια.

 

Ανακατεύουμε προσεκτικά να πάνε τα τυριά σε όλο το μείγμα χωρίς να διαλυθούν τα κομμάτια της φέτας. Αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί ή οποιοδήποτε άλλο πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 45 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο μας μέχρι η τυρόπιτα να ροδίσει. Με ένα μαχαίρι μπορούμε να καταλάβουμε αν ψήθηκε. Βυθίζουμε το μαχαίρι στη μέση της πίτας και αν βγει καθαρό, χωρίς να έχει κολλήσει πάνω του ζύμη, είναι έτοιμη.
Τη βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγο και στη συνέχεια την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα!

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών