Εκτέλεση
- Βάζουμε στη φωτιά μία κατσαρόλα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι. Μόλις το κρεμμύδι μαλακώσει και αρχίσει να παίρνει χρώμα ρίχνουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το ξίδι, το λάχανο, το μήλο, το μοσχοκάρυδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και σωθούν τα υγρά του.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
Πόσο όμορφες συνταγές, καλά εεεε και να μην μπορούμε να καλέσουμε φίλους.
Τέλος πάντων το καλοκαίρι, καλομελετάω κι έρχεται. χαχαχα φιλιάααααααααααααααααααααααααααααααα