Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα λαχανικά, τα στεγνώνουμε, τα κόβουμε με τα χέρια σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε τους κύβους αβοκάντο, αφού τους έχουμε περιλούσει με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Ρίχνουμε στη σαλατιέρα και τα υπόλοιπα υλικά.
- Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ: Σε ένα βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και ανακινούμε πάρα πολύ καλά να αναμειχθούν τα υλικά. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά, απαλά. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη! Τη στολίζουμε με τους πανσέδες και τη σερβίρουμε.