Εκτέλεση

  • Κόβουμε το μαρούλι και τη γαλλική σαλάτα ή όποιο άλλο φυλλώδες πράσινο λαχανικό έχουμε με τα χέρια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το μήλο κομμένο σε μικρά κυβάκια (με τη φλούδα), αφού τα έχουμε περιλούσει με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Ρίχνουμε στη σαλατιέρα και τα υπόλοιπα υλικά.

 

  • Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ: Σε ένα βαζάκι ή σέϊκερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και ανακινούμε πάρα πολύ καλά να αναμειχθούν τα υλικά. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά, απαλά. Η πολυσαλάτα μας είναι έτοιμη!

Με τα υλικά που αναφέρω (ότι βρήκα στο ψυγείο), έγινε μια ιδιαίτερη, γευστική και χορταστική πολυσαλάτα.

φωτογραφία οδηγιών