Εκτέλεση
- Τρίβουμε το λάχανο και τα καρότα, ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το σέλινο. Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε νερό να τα καλύπτει και μια χούφτα αλάτι. Ανακατεύουμε και κλείνουμε το μπολ με το καπάκι του.
- Αφήνουμε να μείνει για δύο μέρες. Κάθε φορά που θέλουμε σαλάτα βγάζουμε όση ποσότητα χρειαζόμαστε, στραγγίζουμε με τα χέρια, τη βάζουμε στη σαλατιέρα και προσθέτουμε ελαιόλαδο και ξίδι. Η πολίτικη σαλάτα έτοιμη… δροσερή πικάντικη γευστική!