Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα λαχανικά, αφήνουμε να στραγγίσουν τα νερά, τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα καρότα καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη. Επίσης το μήλο κομμένο σε μικρά κομμάτια και περασμένο στο χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει. Ρίχνουμε στο μπολ και τα μισά σπόρια από το ρόδι. Ανακατεύουμε τα υλικά απαλά και τα αδειάζουμε σε μια πιατέλα ή σαλατιέρα. Χτυπάμε στο σέϊκερ ή σε μούλτι τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ρίχνουμε από πάνω και τα υπόλοιπα σπόρια ροδιού και σερβίρουμε.