Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το λάχανο, το πλένουμε καλά και το βάζουμε σε σουρωτήρι να φύγουν τα νερά. Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.
Βάζουμε το λάχανο σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε μέσα τα σπόρια από τα ρόδια, τα καρύδια, τα κράνμπερυ και το αβοκάντο. Σε σέικερ ρίχνουμε το λάδι, το σιρόπι ροδιού ή μέλι, το μηλόξιδο, το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών