Εκτέλεση

  • Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού και  τ’ αφήνουμε να στεγνώσουν. Ψιλοκόβουμε το άσπρο και κόκκινο λάχανο, πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίσουν. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα καρότα, τα κεράσια αφού πρώτα τα πλύνουμε καλά, τα κόψουμε στη μέση και αφαιρέσουμε τα κουκούτσια τους. Προσθέτουμε επίσης το σουσάμι, τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά.

 

  • Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο ή στο μούλτι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Μόλις αναμειχθούν και γίνουν μια πηκτή σάλτσα περιχύνουμε τη σαλάτα  και σερβίρουμε.
φωτογραφία οδηγιών