Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα πράσινα φύλλα για τη σαλάτα τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν.
- Χτυπάμε τα αυγά καλά, ρίχνοντας λίγο αλάτι και πιπέρι. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο το βάζουμε στη φωτιά και μόλις κάψει προσθέτουμε τα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα γυρίζοντας να ψηθεί και από τις δύο πλευρές. Την βγάζουμε από το τηγάνι και την αφήνουμε σε μία πιατέλα μέχρι να κρυώσει.
- Σε μία σαλατιέρα βάζουμε την πρασινάδα (τα διάφορα φύλλα) τη ντομάτα και τη φέτα. Χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ και το ρίχνουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά με προσοχή, προσθέτουμε από πάνω την ομελέτα κομμένη σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και το λιναρόσπορο και σερβίρουμε.