Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε τα λαχανικά. Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα και τη λιώνουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε την ψίχα ψωμιού, τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.Τα κυλάμε πάνω στο σουσάμι και στον κουρκουμά.
- Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια, τα τοποθετούμε σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τα βερίκοκα. Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τα λαχανικά. Ανακατεύουμε, ρίχνουμε από πάνω τα τυρομπαλάκια και σερβίρουμε.