Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα όσπρια και τα λαχανικά, εκτός από τα ολόκληρα φύλλα μαρουλιού και τις λωρίδες καρότου, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε απαλά. Στο τέλος προσθέτουμε και το τυρί.
Ετοιμάζετε την σάλτσα. Χτυπάμε καλά σε σέικερ ή μούλτι το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο, και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε μια σαλατιέρα απλώνουμε τα φύλλα μαρουλιού τοποθετούμε πάνω τους το μείγμα της σαλάτας, περιχύνουμε με τη σάλτσα, στολίζουμε με το καρότο και σερβίρουμε.