Εκτέλεση
- Χτυπάμε καλά το ελαιόλαδο με το αλάτι και το χυμό λεμονιού και αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τη σαλάτα μας.
- Τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη του κρεμμυδιού τα καρότα. Καθαρίζουμε το μήλο, το κόβουμε σε μικρoύς κύβους και το περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει.
- Σε σαλατιέρα ανακατεύουμε καλά τα καρότα, τους κύβους μήλου και τη σάλτσα.
- Στολίζουμε με τα φύλλα μαρουλιού ή το μαϊντανό. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη… γευστική, δροσερή, ολιγοθερμιδική, γεμάτη φυτικές ίνες και βιταμίνες, ότι καλύτερο για σωστή διατροφή.