Υλικά
- 250 γρ. μπιζέλια φρέσκα
- φύλλα μαρουλιού και 1 ματσάκι ρόκα – προαιρετικά
- 1 καπνιστή ρέγκα σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 1 μικρό αγγουράκι καθαρισμένο και κομμένο σε κομματάκια
- 1 ντομάτα λεπτοκομμένη
- ραπανάκια σε μικρά κομμάτια
- άνηθο ψιλοκομμένο και μερικές κορυφές για στόλισμα
- χυμό λεμονιού
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- αλάτι (λίγο ή καθόλου γιατί η ρέγκα είναι αλμυρή)