Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μπιζέλια, επίσης τα φύλλα μαρουλιού, τα κρεμμυδάκια, τις ντομάτες και τις φράουλες. Τ’αφήνουμε να στραγγίσουν από τα νερά τους. Βάζουμε τα λαχανικά μας και τις φράουλες σε πιατέλα, όπου και θα σερβίρουμε. Χτυπάμε το χυμό του λεμονιού με το ελαιόλαδο, περιχύνουμε τη σαλάτα, αλατίζουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες (φλούδες). Η σαλάτα μας είναι έτοιμη δροσερή και γευστική να την απολαύσουμε.