Εκτέλεση

Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Ψιλοκόβουμε τα καρύδια,  τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Πλένουμε, στεγνώνουμε και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Σε ένα μπολ βάζουμε τις ελιές, τα καρύδια, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το αγγούρι, τις λιαστές ντομάτες, το μαϊντανό, την πάπρικα και το αλάτι. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω τους σπόρους απ’ το ρόδι, στολίζουμε με τα κλαράκια μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών