Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα φύλλα ρόκας, τα στεγνώνουμε, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια την κόβουμε με το χέρι και την τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα ή πιατέλα. Κόβουμε το πεπόνι σε κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα. Ρίχνουμε και τη λιαστή ντομάτα. Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το μηλόξιδο, το μέλι, το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά, ρίχνουμε από πάνω την παρμεζάνα και σερβίρουμε

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: