Εκτέλεση
- Βάζουμε το πλιγούρι σε ένα μπολ, ρίχνουμε βραστό νερό να το καλύπτει και το αφήνουμε για 15-20 λεπτά να μαλακώσει. Σουρώνουμε το πλιγούρι και το αφήνουμε να στραγγίσει. Το βάζουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, το μαϊντανό, ρίχνουμε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, ξίδι, αλάτι και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε στο ψυγείο και όταν είναι ώρα να σερβίρουμε τοποθετούμε από πάνω τα φιλέτα πέστροφας, ρίχνουμε λίγο λάδι, πιπέρι και προσθέτουμε το μαϊντανό. Έτοιμη να την απολαύσουμε δροσερή, γευστική και χορταστική.