Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τον ταραμά και με ένα πιρούνι χτυπάμε για αρκετή ώρα  προσθέτοντας και το χυμό λεμόνι. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το ελαιόλαδο λίγο – λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα.

 

  • Το μυστικό της επιτυχίας … πολύ ώρα χτύπημα για να γίνει απαλή σαν αλοιφή. Χτυπώντας φουσκώνει και γίνεται πιο αφράτη.

 

  • Για ευκολία μπορεί να χτυπηθεί και στο μήλο. (Ο παραδοσιακός βέβαια τρόπος είναι το χτύπημα με το χέρι).
φωτογραφία οδηγιών