Εκτέλεση

  • Πλένουμε τα μούρα, τα βάζουμε σε σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά νερά και μετά σε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο αποστειρωμένο βάζο με καπάκι, το κλείνουμε καλά και το
    αφήνουμε σε θέση που να το βλέπει ο ήλιος για 20 έως 30 ημέρες.

 

  • Αφού περάσει ο χρόνος το σουρώνουμε, πετάμε τα μούρα και τα μπαχαρικά και φιλτράρουμε το υγρό σε πυκνή σίτα και τούλι ή φίλτρο του καφέ για να έχουμε ένα καθαρό διαυγές λικέρ.

 

  • Αν δεν το θέλουμε πολύ γλυκό μειώνουμε τη ζάχαρη και αν το θέλουμε περισσότερο δυνατό προσθέτουμε κι άλλο από το αλκοολούχο ποτό που θα επιλέξουμε.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών