Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
    Σε κάθε χαρτάκι ρίχνουμε 1 κ. γ. σοκολάτα και φροντίζουμε να την απλώσουμε στα τοιχώματα, έτσι ώστε να επικαλύψουμε καλά με σοκολάτα όλο το εσωτερικό του. Τα βάζουμε για λίγο (μερικά λεπτά) στο ψυγείο για να στεγνώσει η σοκολάτα πιο γρήγορα.

 

  • Στην υπόλοιπη σοκολάτα που έμεινε στο μπολ, ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά. Σε περίπτωση που η σοκολάτα έχει παγώσει τη λιώνουμε πάλι σε μπεν μαρί μαζί με το γάλα.

 

  • Αφήνουμε να κρυώσει (όχι να πήξει) , προσθέτουμε τα φιστίκια αφού κρατήσουμε μικρή ποσότητα για το τέλος και ανακατεύουμε.

 

  • Αφαιρούμε τα χαρτάκια προσεχτικά και έχουμε έτοιμα τα κουπάκια να τα γεμίσουμε με το μείγμα σοκολάτας. Ρίχνουμε από πάνω τα φιστίκια και κοσκινίζουμε το  κακάο.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών