Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα βρασμένα κάστανα και τα πολτοποιούμε στο μούλτι.
Κόβουμε τη σοκολάτα (κουβερτούρα) σε κομμάτια.
Ρίχνουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα και τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά. Μόλις αρχίσει η βράση προσθέτουμε τα κομμάτια της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα κάστανα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 15΄ – 20΄ να σφίξει και μετά πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα βουτάμε στο κακάο και οι τρούφες μας είναι έτοιμες….σκέτη απόλαυση!
Τα διατηρούμε στο ψυγείο για αρκετές μέρες.
- Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
Τα μπισκότα βρώμης ήταν καταπληκτικα!!!μπράβο Ρούλα!☕