Εκτέλεση

  • Λουλουδένια μπισκότα… εντυπωσιακά και ιδιαίτερα! Γευστικότατα… γεμάτα χρώματα κι αρώματα!!!

 

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη ή το μέλι. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ρίχνουμε λίγο – λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει μαλακή και να μη κολλάει στα χέρια.

 

  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα.
    Προσθέτουμε τα πέταλα των λουλουδιών στην επιφάνεια κάθε μπισκότου. Για να κολλήσουν λαδώνουμε λίγο κάθε μπισκότο από πάνω πριν βάλουμε τα λουλούδια και τα πιέζουμε απαλά.

 

  • Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικαλλητικό χαρτί, τα τοποθετούμε με απόσταση μεταξύ τους και τα ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς C για 15 – 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών