Μπισκότα βρώμης

28 Σεπτεμβρίου 2017

Υλικά

  • 1 φλιτζ. του τσαγιού νιφάδες βρώμης
  • 1 φλιτζ. του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 1/3 φλιτζ. του τσαγιού μέλι η σιρόπι σταφύλι (πετιμέζι)
  • 1/4 φλιτζ. του τσαγιού σπορέλαιο (καλαμποκέλαιο)
  • 1 πακετάκι βανίλια

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια εύπλαστη μαλακή ζύμη. Πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 170 – 180 βαθμούς C για 10΄ – 15΄ λεπτά. Τα βγάζουμε αμέσως από το φούρνο και μόλις κρυώσουν είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

 

φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.