Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη βανίλια, το κονιάκ, το ταχίνι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο αλεύρι και το μπέϊκιν και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε να ζυμώνουμε και να ρίχνουμε λίγο – λίγο αλεύρι τόσο ώστε να γίνει η ζύμη όπως τη θέλουμε.

 

  • Κόβουμε μικρά κομμάτια και πλάθουμε κουλουράκια (ότι σχέδια θέλουμε). Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160-170 βαθμούς C (ανάλογα με το φούρνο μας) για 10΄- 15΄ περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε στο ταψί μέχρι να κρυώσουν καλά.
φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: