Εκτέλεση

  • Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Πλένουμε καλά τις φράουλες, αφαιρούμε τα φυλλαράκια και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.

 

  • Λιώνουμε τη ζελατίνη σε 2 κ.σ. ζεστό νερό αφού πρώτα τη στραγγίσουμε καλά και τη στύψουμε με τα χέρια. Ρίχνουμε τη λιωμένη ζελατίνη στις πολτοποιημένες φράουλες και ανακατεύουμε πολύ καλά.

 

  • Χτυπάμε στο μπολ του μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να πήξει (να γίνει σαντιγί), προσθέτουμε λίγο – λίγο το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα στις πολτοποιημένες φράουλες, ανακατεύοντας απαλά. Μοιράζουμε σε ατομικά μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου να παγώσουν. Πριν σερβίρουμε, γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες και γλυκό κουταλιού.
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: