Εκτέλεση

  •  Εντυπωσιακά μπολ από πεπόνι, γεμάτα φρούτα βυθισμένα σε δροσερό ζελέ!!!

 

  • Κόβουμε το πεπόνι στη μέση, αδειάζουμε το εσωτερικό του  βγάζοντας τη σάρκα με ειδικό εργαλείο σε στρογγυλά μικρά μπαλάκια. Αφού βγάλουμε όλη τη σάρκα θα μείνει άδειο… έτσι θα έχουμε ένα μπολ από  πεπόνι. Αν δεν στέκεται καλά κόβουμε από τη βάση του μια λεπτή φέτα.

 

  •  Πλένουμε τα φρούτα που διαλέξαμε και τ’ αφήνουμε να στεγνώσουν. Κόβουμε τα  φρούτα όσο μπορούμε σε στρογγυλά κομμάτια ή κύβους  ή τ΄ αφήνουμε ολόκληρα αν είναι μικρά όπως κεράσια φράουλες,  βατόμουρα κ. α.

 

  • Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Γεμίζουμε τα μπολ – από πεπόνι  με τα φρούτα και όταν το ζελέ κρυώσει, πριν αρχίσει να πήζει το ρίχνουμε μέσα στα μπολ, φροντίζοντας ώστε τα φρούτα να φαίνονται λίγο. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

 

  • Για να το σερβίρουμε τα κόβουμε με μαχαίρι σε φέτες.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

φωτογραφία οδηγιών