Εκτέλεση

Σε μια βαθιά πιατέλα ή ένα ταψάκι διαμέτρου περίπου 20 – 22 εκατοστά τοποθετούμε τη βάση για το γλυκό μας με ότι υλικό προτιμήσουμε, αν τη θέλουμε, διαφορετικά την παραλείπουμε ή…. την ξεχνάμε.

Ετοιμάζουμε το γιαούρτι ζελέ: Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το 1 φλιτζ. κρύο νερό και βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει, προσθέτουμε το βραστό νερό, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα, τη ζάχαρη και την κρύα ζελατίνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά και απλώνουμε το μείγμα στην πιατέλα πάνω στη βάση (ή χωρίς βάση). Βάζουμε στο ψυγείο για 4 – 5 ώρες μέχρι να πήξει. Λίγο πριν το σερβίρουμε απλώνουμε από πάνω το γλυκό και απολαμβάνουμε τη δροσερή φραουλένια γεύση του!!!

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: