Εκτέλεση

  • Ετοιμάζουμε πρώτα το παγωτό μας σύμφωνα με τη συνταγή εδω.

 

  • Αδειάζουμε το παγωτό σε ένα πλαστικό μπολ με καπάκι, κλείνουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 – 2 ώρες να παγώσει λίγο. Σε ένα ταψί ή μεγάλο δίσκο (που να χωράει στην κατάψυξη), στρώνουμε τα μπισκότα με την ανάποδη πλευρά προς τα πάνω. Βάζουμε μια κουταλιά από το παγωτό και στη συνέχεια τοποθετούμε επάνω του άλλο ένα μπισκότο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Όλα γίνονται γρήγορα και πρέπει να μπουν αμέσως στην κατάψυξη για να μη λιώσουν, μέχρι να ετοιμάσουμε τη σοκολάτα.

 

  • Στρώνουμε λαδόχαρτο σε ένα μεγάλο δίσκο. Έχουμε έτοιμη λιωμένη τη σοκολάτα κουβερτούρα, πρέπει όμως να είναι κρύα. Βγάζουμε λίγα – λίγα τα σάντουιτς από την κατάψυξη και τα βουτάμε στη σοκολάτα. Τα πασπαλίζουμε με ινδική καρύδα, τα τοποθετούμε στον δίσκο με τη σειρά και αμέσως μπαίνουν στην κατάψυξη.

 

  • Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και με τη λευκή σοκολάτα. Με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιούμε για πασπάλισμα αμύγδαλα.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

 

 

 

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών