Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε τα κομμένα φρούτα στο ψυγείο για να είναι δροσερά.

 

  • Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα μοιράζουμε σε ποτήρια, σε μπολάκια ή τα απλώνουμε σε βαθιά πιατέλα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το μέλι. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν και μετά τα λιώνουμε σε 1/4 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό. Ανακατεύουμε τη λιωμένη ζελατίνα με λίγο γιαούρτι σε ένα μικρό μπολ και μετά ρίχνουμε αυτό το μείγμα στο υπόλοιπο γιαούρτι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε στα ποτήρια ή στην πιατέλα μέχρι τη μέση και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να πήξει η κρέμα γιαουρτιού και να βάλουμε μετά από πάνω το ζελέ με τα φρούτα.

 

  • Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και βάζουμε για λίγο στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να σταθεροποιείται. Αν όμως ξεχαστούμε και πήξει πολύ, τότε το αραιώνουμε με ελάχιστο ζεστό νερό και ανακατεύουμε.
    Ρίχνουμε τα φρούτα στο ζελέ, ανακατεύουμε, αδειάζουμε το μείγμα πάνω από την κρέμα γιαουρτιού και τοποθετούμε στο ψυγείο.

 

  • (Αν αφαιρέσουμε τα μπισκότα το κάνουμε περισσότερο ελαφρύ και light)
φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: