Εκτέλεση

Βάζουμε τους πολτοποιημένους λωτούς και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα σκεπάζουμε και αφήνουμε μερικές ώρες. Μετά τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά, προσθέτουμε την κανέλα και τα γαρίφαλα σε ένα μικρό σουρωτήρι για τσάι. Βράζουμε και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι η μαρμελάδα να δέσει (να πήξει). Στο τέλος ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε και σε λίγα λεπτά αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Μοιράζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα, τα κλείνουμε καλά και τα γυρίζουμε ανάποδα.

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών

Ετικέτες:

Μοιράσου: