Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα σταφύλια, κάποιες μεγάλες ρώγες τις κόβουμε στη μέση και τα απλώνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθούν τα υγρά τους. Ετοιμάζουμε μία φόρμα για τάρτες η ένα ταψάκι ή άλλο πυρίμαχο σκεύος διαμέτρου 22 εκ. περίπου, το βουτυρώνουμε και ρίχνουμε μέσα τα σταφύλια.

 

  • Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι και ρίχνουμε το γάλα λίγο – λίγο ενώ συγχρόνως ανακατεύουμε.

 

  • Περιχύνουμε με το μείγμα αυτό τα σταφύλια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C για 2ο -35 λεπτά περίπου πάντα σύμφωνα με το φούρνο μας, μέχρι να ροδίσει.

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

 

φωτογραφία οδηγιών

Μοιράσου: