Σαλάτα πράσινη με πιπεριές Φλωρίνης

2 Φεβρουαρίου 2019

Υλικά

  • Διάφορα λαχανικά (μαρούλι, γαλλική σαλάτα, λόλα, …)
  • 2-3 πιπεριές Φλωρίνης φρέσκες ψητές ή σε βάζο
  • 100 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
  • 3/4 φλιτζ. του τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο (κονσέρβας ή καταψυγμένο).

Για τη σως :

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γλ. μέλι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά, τα στεγνώνουμε και τα τεμαχίζουμε με το χέρι. Τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα, προσθέτουμε το καλαμπόκι, τη γραβιέρα και τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες (κρατάμε μερικές για στόλισμα στο τέλος). Χτυπάμε στο σέικερ ή σε ένα μικρό βάζο τα υλικά για τη σως, περιχύνουμε τη σαλάτα, τη στολίζουμε με τις υπόλοιπες πιπεριές και σερβίρουμε.

φωτογραφία οδηγιών
Μοιράσου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.