Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν, και να σχηματιστεί ένας πηχτός χυλός . ‘Αν είναι αραιός προσθέτουμε λίγο καλαμποκάλευρο και αν είναι πολύ σφιχτός ρίχνουμε λίγο γάλα ή νερό και ανακατεύουμε.
- Με ένα κουτάλι παίρνουμε μείγμα και το τοποθετούμε σε σειρές σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους για να μην ενωθούν κατά το ψήσιμο γιατί θα φουσκώσουν Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 190 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου ανάλογα με το φούρνο μας, μέχρι να ροδίσουν.