Εκτέλεση

  • Λουλουδένια, μοσχοβολιστά, ανοιξιάτικα μπισκότα με άνθη πασχαλιάς, καλαμποκάλευρο και μέλι! Γευστικότατα για όλες τις ώρες…

 

  • Σ’ ένα μπολ κοσκινίζουμε το καλαμποκάλευρο μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Αφήνουμε στην άκρη.
    Σε άλλο μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Ρίχνουμε  στο μείγμα το καλαμποκάλευρο  και ανακατεύουμε προσθέτοντας στο τέλος και τα άνθη της πασχαλιάς.

 

  • Σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα τοποθετούμε κουταλιές  από το μείγμα έτσι ώστε να έχουν απόσταση μεταξύ τους περίπου 2 – 3 εκατοστά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα τοποθετούμε σε συρμάτινη σχάρα για να κρυώσουν. Έτοιμα να τα απολαύσουμε!!!

 

  • Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.2121/93), απαγορεύεται η αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, φωτογραφιών, βίντεο και τμήματος ή ολόκληρου του κειμένου της συνταγής και του υπόλοιπου άρθρου της παρούσας ανάρτησης. Επίσης απαγορεύεται η χρήση των συνταγών για επαγγελματικούς σκοπούς, από οποιονδήποτε.

 

φωτογραφία οδηγιών φωτογραφία οδηγιών