Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε πολύ μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι στο τηγάνι.

 

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πάρει λίγο χρώμα (με προσοχή να μη το κάψουμε). Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και βράζουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να πήξει ελαφρώς. Τη θέλουμε σαν σούπα περίπου, όχι όμως αραιά.
    Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα  τα τηγανισμένα κεφτεδάκια και αφήνουμε να βράσουν μαζί 5 λεπτά ακόμα. Τα σερβίρουμε ζεστά.